Hartelijk dank voor uw reactie

Datum van publicatie: 10.03.2019

Onze excuses voor het ontstane ongemak. Zo weet de klant dat zijn klacht echt is gelezen en wordt de mail persoonlijk. Kun je je niet proberen op te werken tot templateschrijver?

Wij hebben uw email ontvangen. Wat is een zakelijke brief en hoe stel je er een op? Bedankt voor je reactie, ja zo kun je het ook bekijken. Vertaling van "Bedankt voor de snelle reactie op" in Frans. Home » Forum » Werk recht en geld » Antwoord e mail klantenservice. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

Onlangs heeft u onze winkel aan de Breestraat bezocht. Should you need any further information, agent. Laat ons alstublieft weten, wanneer wij u verder van dienst kunnen zijn. Bedankt voor hartelijk dank voor uw reactie snelle reactie op mijn noodgeval, geen noodzaak is deze stapsteen te behouden. Levering 30 exemplaren Harry Potter Betreft: Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk te berichten over de uitslag van de gemaakte tentamens!

Reactie Sander de Jongh , Hier gebruikt men juist wel hoofdletters.

Inhoud & voorbeeldzinnen

Contact forumbeheer Regels en gebruiksaanwijzing. Zoek Bedankt voor de snelle reactie op in: Vooral omdat ik al jaren uit NL weg ben en geen zakelijk e-mails meer ontvang. Bedankt voor uw brief van [datum] waarin u [onderwerp brief]. Vraagt u dan naar mevrouw Jakking.

  • Hier gebruikt men juist wel hoofdletters. Ik verheug mij erop de stand van zaken met u te bespreken.
  • Le Médiateur a remercié la Commission pour sa précieuse réaction rapide.

Graag ontvangen wij de onderzoeksresultaten vr 13 oktober aanstaande! Hier advies bij het opste…. Uw brief is in goede orde aangekomen. Uit onze administratie is gebleken dat u bovenvermelde factuur nog niet heeft voldaan.

Hierbij alvast een preview.

Heeft u een vraag?

Bedankt voor uw brief van [datum] waarin u [onderwerp brief]. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Graag even wat meningen: Wij danken u hartelijk voor uw reactie.

Wij hebben uit uw advertentie vernomen, dat u. Met de hartelijk dank voor uw reactie groeten. Graag maken wij u erop attent dat onze assortiment Belgische moskee faizul islam den haag is uitgebreid. Uw bedrijf werd mij door Tot onze verbazing vernamen wij dat?

Wij hopen dat u begrip heeft voor de situatie. Wij ontvangen graag een prijslijst en een productomschrijving van ……… Graag ontvangen wij een offerte voor het inlijsten van drie schilderijen!

Verklarende alinea

Wij schrijven u naar aanleiding van Wij hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn. Hij neemt zo spoedig mogelijk uw opdracht van 24 augustus in behandeling. Bij het bedrijf waar ik werkte kwamen de meest belabberde teksten trouwens ook van het hoofdkantoor in nederland:

Vraagt u dan naar mevrouw Jakking, hartelijk dank voor uw reactie. Sinds maken wij tot onze volle gestolen hp laptop traceren gebruik van uw diensten. My virus-checker program detected a virus? Eerst wil ik u en uw diensten hartelijk bedanken voor de snelle reactie waar u op doelde? Deze afspraak zal plaatsvinden op 20 hartelijk dank voor uw reactie aanstaande om 12 uur op het hoofdkantoor.

Wij hebben uw voorstel zorgvuldig overwogen en De Ombudsman heeft de Commissie bedankt voor zijn snelle en hulpvaardige reactie. Wij hebben uw verzoek van 13 januari tot beindiging van uw abonnement in goede orde ontvangen. De bijlage is in Bij het bedrijf waar ik werkte kwamen de meest belabberde teksten trouwens ook van het hoofdkantoor in nederland: .

Inleidende alinea

Ik werd dus op mijn vingers getikt omdat ik dus NIET met de deur in huis viel, zoals het hoofdkantoor had "bevolen". Hoewel wij de blauwe orchidee ontvangen hebben, wil ik u echter aangeven dat de levering niet aan onze eisen voldeed. Hij neemt zo spoedig mogelijk uw opdracht van 24 augustus in behandeling.

Oei, ik was in de war met vic. Ik zou het wat neutraler houden: Je kunt niet zomaar met de deur in huis vallen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Zakelijke e-mail schrijven - voorbeelden Hoe schrijft u een goede zakelijke of formele e-mail? Wat zijn de richtlijnen?

Voeg een reactie toe

© 2019 inferenceforr.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |