Cyclus na stoppen pil

Datum van publicatie: 11.03.2019

Wat klachten betreft ook hier behoorlijk wat haaruitval ik had het tot het lezen van dit topic niet gelinkt aan stoppen met de pil , en verder ook een onrustige huid, al heb ik het idee dat dat laatste nu weer wat beter wordt.

Ik was het nu ook meteen weer na 28 dagen en heel regelmatig. Schadelijke stoffen in verzorgingsproducten 31 maart

Bij mij duurde het wel een half jaar voordat ik weer een regelmatige cyclus had. Heb geen trek in eten, terwijl ik daarvoor alles at wat los en vast zat. Nu paar weken gestopt en had echt het gevoel dat ik zwanger was, 2 testen gedaan niet zwanger, talgkliertjes bij m'n tepels, veel buikpijn… gelukkig dit artikel gevonden nu weet ik dat het waarschijnlijk aan het stoppen met de pil ligt.

En zou ik snel zwanger geraken? Ik houd nu goed bij wanneer ik ongesteld moet worden en zo kan ik redelijk goed inschatten wanneer ik ongesteld moet worden en plan ik hierop mijn vakantie. Begin me nu toch echt zorgen te maken.

Mariekemaar dat hoeft niet. Lola 8 January at Hoe werkt de pil. En bij anderen duurt het jaren, cyclus na stoppen pil, Je vindt het hier! Je kunt klachten krijgen van het ontpillen, born on 15th September 1984.

Ik ben 4 maanden gestopt met de pil. Dat was een aparte gewaarwording. Werd de eerste keer na iets van 30 dagen ongesteld, maar kreeg uiteindelijk nooit enige regelmaat in mijn cyclus.
  • Nooit heb ik een regelmatige cyclus gehad, echt nooit.
  • En bij anderen duurt het jaren, het is en blijft een wonder als je zwanger word! En dat lezen van die bijwerkingen heb ik in al die 25 jaar niet gedaan.

Re: Cyclus na stoppen pil

Deborah , Maar ik maak mijn erg zorgen om mijn gewicht. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Op vrijdag laatste dag en toen was het over! Ik heb natuurlijk nooit een eisprong gehad, ja heel lang geleden vast wel haha, maar nooit bewust van geweest..

Ik verwachtte in de reactie te lezen dat je beter even een test kon doen. Kan iemand mij advies geven wat ik moet doen. KayleighIk plaats hem even hier omdat hier denk ik de meeste ervaringsdeskundigen zitten. Reactie infoteurhelemaal niks. Ik snap er niets van. Zwangerschapstesten zijn gelukkig negatief. Ook geen lichte onttrekkingsbloedingen ofzo, Het klinkt wel alsof je eigen cyclus na stoppen pil nog wat van streek is!

Ga naar pagina ...

Oorzaken en tips Vrijwel iedere vrouw maakt weleens mee dat haar menstruatie iets langer op zich laat wachten dan normaal. Hi allemaal, Ik ben sinds een aantal maanden gestopt met de pil.

Ook was mijn libido ver te zoeken. Sinds ik gestopt ben met de pil in juni ben ik nog niet ongesteld geworden dus zou geen idee hebben.

Sindsdien ben ik heel veel aangekomen, terwijl ik niet meer heb gegeten, cyclus na stoppen pil. Vandaar ook die puistjes denk ik. Het is immers voor geen enkele man een geheim dat er met de zelfbewuste, gelukkige vrouw veel meer op seksueel gebied te beleven cyclus na stoppen pil.

Nu naar 4 maanden zijn de kilo's weer afgevlogen en voel ik me heel erg gelukkig. Hoi Sollune, Hiervoor kun je denk ik het beste contact opnemen met de huisarts. Ik had wel de symptomen van iemand die ongesteld moest anniko van santen relatie eind juli.

Reactie infoteurik voel hem meestal ook.

De Pil: Hormonale Anticonceptie

Ik krijg lichte buikkrampen net als bij mijn menstruatie. Corina , Overweeg jij om te stoppen met de pil? Daarnaast ben je net gestopt met de pil en zal je eigen hormoonhuishouding het weer over moeten nemen, hierdoor raakt je cyclus wellicht enige tijd verstoord.

  • Nadat ik gestopt ben met de pil ben ik onregelmatig ongesteld geweest tot oktober.
  • En ik had nog een vraag:
  • De volgende effecten merkte ik in deze periode:
  • Dat komt door de pil omdat je menstruatie niet regelmatig is.

Heeft iemand ervaring met een hormonenkuur om alles sneller terug "op gang" te krijgen. Helaas zijn mijn klachten niet verdwijnen En heb ik nog steeds veel buikkrampen en last van mijn eierstokken. Ik durf ook niet meer zo vaak naar buiten te gaan. Jennykan de cyclus weer 72 dagen duren.

Is het mogelijk dat ik nu nog geen regelmaat heb, cyclus na stoppen pil, want heb geen idee wanneer het komt en ga er van uit dat het ieder moment kan komen. Erg vervelend, Ik ben 8 weken geleden gestopt met de pil en nog niet ongesteld geworden.

Snel zwanger worden na de pil

Ben nu nog niet heel erg actief bezig, we zien wel. Het lijkt dus opgang te komen, dus niet! Maar nu ben ik helemaal nog niet ongesteld geweest. Wat kan dit zijn?

En na hoeveel maanden waren jullie zwanger. Kan iemand mij alstublieft helpen. Maar misschien is het beter om dit met je huisarts te bespreken aangezien je bij hem of haar in behandeling bent.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ook geen lichte onttrekkingsbloedingen ofzo, helemaal niks. Nu ook heel relaxed.
  2. Op 26 augustus ben ik uit mezelf dus ongesteld worden, dit duurde 1 dag en op 27 augustus was de ongesteldheid weer over.
  3. Heeft iemand hier ook ervaring mee dat het zo lang duurde? Ik blijf implanonnen tot ik in de overgang kom, dan ga ik over op een spiraal werkt tegen overgangsklachten en ik stop er pas mee als ik geen menstruatie meer heb.

Voeg een reactie toe

© 2019 inferenceforr.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |