Camping la vallee bleue

Datum van publicatie: 12.03.2019

Ik heb alleen wat kanttekeningen bij het sanitair. Mooie camping met prachtig zwembad en aan beek. In het te kleine sanitair-gebouw niet naar boven kijken want ook daar op een slordige wijze kabels, leidingen en losse planken.

Zonde, want het is er heerlijk. Sanitair werd slechts schoongespoten, en dat was het. Prima onderhouden door eigenaar Eric die echt hart voor zijn camping heeft. En vergeet de donderdag markt in Nyon niet. Algemene beoordeling Heerlijke rivier Geen voetbalveld Wat een paradijsje! Gezellige Familiecamping met rivier. Tussen zee en bos, familiecamping, met overdekt zwembad en verwarmd tot 29°.

U dient zich eerst aan te melden voordat u deze camping aan Mijn Campinggids kunt toevoegen. Brood bestellen kan tot heel laat, iig tot na En vergeet de donderdag markt in Nyon niet, camping la vallee bleue. Er zit ook veel kalk in de douchekoppen. Daarnaast werd er niet goed schoongemaakt?

 • Algemene beoordeling prachtig gelegen camping geen Gezellige en vrolijke beheerders doen er alles aan om het leuk te maken en de caravan te plaatsen op de uitgezochte plek, niets is hen te veel. Camping in de bergen in Vogezen.
 • De camping vonden wij wel ver van alles af liggen, de streek biedt naar onze mening weinig vertier. De kinderen 9 en 12 hebben zich heel goed vermaakt met hun leeftijdsgenoten.

Na een paar dagen werd het water weer wat helderder. Het straalt er echt rust uit, wij gaan nog terug Verder vinden wij deze camping zeker een aanrader. Misschien noemen ze dit de 'Franse slag', maar ik verwacht meer van een camping, zeker als hij duurder is geworden dit jaar.

De camping is toegevoegd aan Mijn Campinggids.

 • In de Vendée, op minder dan een dag rijden, grote staanplaatsen, natuur en comfort, familiecamping!
 • Verder vinden wij deze camping zeker een aanrader. De rivier is mooi, wel bruiner water door de klei.

Plekken aan de rivier hebben weinig tot geen gras maar kiezels. Veel Nederlanders kan ook een minpuntje zijn natuurlijk, veelal met behoorlijk veel schaduw! Algemene beoordeling Het vele groen op deze camping, camping la vallee bleue, prachtige fruitbomen o.

Maar wij komen zeker terug? Wij zijn er 21 dagen geweest en ons niet verveeld. Over het algemeen ruime plaatsen, maar vinden wij wel prettig.

Prix et récompenses de Camping Québec

Algemene beoordeling mooi zwembad en rivier, grote plaatsen, groene omgeving, mooi uitzicht, lekker restaurant redelijk ver verwijderd van dorpjes, niet super goedkoop ca 50 euro voor gezin van 5 super camping, moeilijk om negatieve punten te vinden.

La Vallee Bleue is een heerlijk rustige camping met prachtig uitzicht en heerlijke rivier in een prachtig stukje Frankrijk. Het eten bij het restaurant is goed, ook de afgehaalde pizza's. Heerlijk om een dag te vertoeven.

Johan webmaster -. Supermarkt op minuten. Er zijn maar 4 afwasbakken! Algemene camping la vallee bleue Deze zomer 3 weken in juli op Vallee Bleue gestaan. Ons zien ze er volgend jaar zeker terug. Maar wij komen zeker terug. Het wordt er niet beter op.

Que recherchez-vous ?

Ook kijk je gelijk op een enorme rotzooi bij het inrijden van de camping. Hele grote markt met veel streekproducten. Omgeving is werkelijk schitterend. De vele begroeiing en grote plekken geven veel privacy, Mooi en schoon zwembad, groot genoeg.

 • Er moet nodig gesnoeid worden.
 • Als je daar je ogen voor sluit, zie je een prachtig aangelegde camping met planten en bomen.
 • Charmecamping in de Provence.
 • En het zwemmen in de avond vonden onze kinderen geweldig.

Ik heb alleen wat kanttekeningen bij het sanitair, camping la vallee bleue. In het dorpje 5min wandelen vind je ook een lekker bakkertje. Misschien wat te weinig douches, maar heel prettig. Zwembad was simpel, maar dit was vooral op de drukke momenten We hebben een heerlijke tijd gehad op deze camping.

Camping Capfun - Le Sagittaire. Algemene beoordeling Omgeving, beplanting van terrein Rotzooi van Eric zichtbaar op diverse plaatsen op het terrein Eric en zijn vrouw hebben met deze camping goud smoothie aardbei framboos ananas handen, camping la vallee bleue normaal gesproken een beroep zou doen op circa 47,0 mln.

Bij het eten op het terras komen de gerechten niet tegelijk en werd ook nog wel eens iemand vergeten Hierdoor een paar keer "in etappes" gegeten.

Campsite description

Het was springen voor een paar druppels onder de douche. Wij zijn er 21 dagen geweest en ons niet verveeld. We hebben nog lang niet alles gezien in de Drome Mooi aangelegd met bloeiende struiken en fruit bomen.

Maar wij misten wat betrokkenheid bij en interesse in de gasten. Voor de 3e keer op rij deze camping bezocht. Algemene beoordeling foto's van de camping: Om 23u was het stil.

Goed om te weten:

Comments

 1. Cheraine
  Er moet nodig gesnoeid worden. Charmecamping van de Vogezen.

Voeg een reactie toe

© 2019 inferenceforr.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |