Muziek itunes bibliotheek overzetten naar iphone

Datum van publicatie: 11.03.2019

Een reservekopie maken van uw iTunes-bibliotheek en deze terugzetten Voordat u uw iTunes-mediabibliotheek overzet of herstelt, moet u de bibliotheekbestanden verzamelen en een reservekopie maken. Maak de verborgen mappen zichtbaar.

Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars. Scroll nu naar beneden naar Verborgen bestanden en mappen. Je kunt je iPod of iPhone als schijf gebruiken als er genoeg vrije ruimte is.

Zoek de externe schijf. Dit kan eventjes duren, wees geduldig. Wacht tot iTunes Match je hele bibliotheek heeft gescand. Als het kopiëren is afgerond kun je met je rechtermuisknop klikken op de schijf en de schijf verwijderen.

Het symbool voor Thuisdeling zal pas verschijnen als Thuisdeling op beide computers is ingeschakeld. Lees wat u moet doen als u het symbool niet ziet. Muziek op je iPhone zetten: Daar kies je voor het tabblad Weergave, muziek itunes bibliotheek overzetten naar iphone.

Je kunt de bestanden naar elke map op je computer verplaatsen, maar dit is het efficintst. Het zal de tags niet herkennen en dan weet je nooit welk liedje wat is.

  • Dan kunnen wij je aanraden om dit eerst te doen.
  • Je kunt op deze manier tot Meer informatie over Apple Music of iCloud-foto's gebruiken in plaats van iTunes.

Selecteer in deze map het bestand 'iTunes Library. Klik op het tabblad 'Geavanceerd'. Verzamel de inhoud van je bibliotheek op één plek. Je moet je abonneren op iTunes Match voor een jaarlijks bedrag. Je hebt eindelijk je nieuwe computer in huis, die wil je natuurlijk meteen gaan gebruiken, maar waar is alle muziek?

Als het kopiren is afgerond kun je met je rechtermuisknop klikken op de schijf en de schijf verwijderen, muziek itunes bibliotheek overzetten naar iphone. De bestanden worden nu gekopieerd, dat kan veel tijd in beslag nemen in het geval van grote bibliotheken. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden.

Open iTunes en klik op Bestand en klik op Toevoegen aan bibliotheek. U moet ook eerdere aankopen opnieuw downloaden muziek, tv-series enzovoort en automatische downloads inschakelen voor nieuwe aankopen, die er uitziet als een uitgaansgelegenheid waar het goed toeven is.

Wat u kunt synchroniseren met iTunes

U kunt alleen een reservekopie maken van uw aangeschafte media als u lokale kopie hebt een kopie gedownload op een computer. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden.

Een waarschuwingsbericht met de volgende melding kan verschijnen:

Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars. Het enige wat je hoeft te doen, is een bestand vanaf je bureaublad of van een map naar iTunes te slepen. Het kopiren kan veel tijd in beslag nemen. Muziek importeren naar muziek itunes bibliotheek overzetten naar iphone is heel eenvoudig. Hou de toetsen ingedrukt totdat de iPod te zien is onder Apparaten. Sleep de map iTunes Media naar de externe schijf.

Muziek kopiren naar een laptop Muziek kopiren naar een PC Muziek kopiren naar een Mac Er zijn verschillende programma's beschikbaar om muziek te kopiren van je iPod naar je computer.

Materiaal synchroniseren of verwijderen met iTunes

Geef de nieuwe map een naam. Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring.

Als het kopiëren is afgerond zal iTunes automatisch alle afspeellijsten, liedinfo, waarderingen en andere dingen inladen. Elke keer als je muziek toevoegt aan je iTunes bibliotheek, en de iPhone of iPad aan je computer koppelt, wordt al je muziek automatisch   aan je iPhone of iPad bibliotheek toegevoegd. Dit is een handige dienst als je veel muziek in je bibliotheek hebt die je niet hebt gedownload met iTunes.

Als synchroniseren niet automatisch start, films. Tips Als best adblock android reddit liedjes hebt gekocht op iTunes en de computer waar je de liedjes naar kopieert is niet de computer waarmee je de liedjes gekocht hebt zou het kunnen dat je ze niet af kunt spelen vanwege het AAC formaat.

Over dit artikel Categorien: Wat u kunt muziek itunes bibliotheek overzetten naar iphone met iTunes Albums, klikt u op de knop 'Synchroniseer', en hoe je het vasthoudt, dan volgt de vraag: wat wil je dan behouden, muziek itunes bibliotheek overzetten naar iphone, tijdrovender, Karmel en Mooijeveld, whenever happens bad deed? Het zal de tags niet herkennen en dan weet je nooit welk liedje wat is.

Lees wat u moet doen als u het symbool niet ziet. Vervang de huidige map iTunes Media door de map iTunes Media op de schijf!

De map 'iTunes Media' opzoeken

Zo kun je er voor kiezen om de muziek in je iTunes bibliotheek  automatisch te laten synchroniseren  met je iPhone of iPad. Selecteer de tab Geavanceerd. Geef een vinkje bij Werk map 'iTunes Media' bij en Kopieer bestanden naar 'iTunes Media' bij toevoegen aan bibliotheek.

Verbind de iPod met je computer gebruikmakend van de Apple kabel? Geef een vinkje bij Werk map 'iTunes Media' bij en Kopieer bestanden naar 'iTunes Media' bij toevoegen aan bibliotheek! Tips Huis te koop thamerlaan uithoorn je liedjes hebt gekocht op iTunes en de computer waar je de liedjes naar kopieert muziek itunes bibliotheek overzetten naar iphone niet de computer waarmee je de liedjes gekocht hebt zou het kunnen dat je ze niet af kunt spelen vanwege het AAC formaat.

Goed om te weten:

Comments

  1. Sleep de map Music van je iPod naar de net gemaakte nieuwe map. Plaats een reactie Reactie annuleren Reactie Name Email.
  2. Suleyman
    Zoek de map 'iTunes' op. Als je klaar bent zitten al je muziekbestanden in dezelfde map en dat maakt het makkelijker om ze te importeren in iTunes.

Voeg een reactie toe

© 2019 inferenceforr.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |