Pijn in buik na eten kind

Datum van publicatie: 21.02.2019

Mooi niet, ik wou geen rommel in mijn lichaam. Uit deze context leid ik af dat je een meisje bent. Dit zijn meestal terugkerende klachten en deze hebben dus niets te maken met buikpijn van teveel eten of te vet eten.

Hallo Sinds 3 maanden heb ik pijn in mijn rechter onderbuik. Er is dan toch wel de mogelijkheid van verstopping aanwezig, die niet is opgemerkt. Ik heb sinds enkele weken wat last van mijn onderbuik, links.

Met paracetamol gaat het wel beter, maar zodra die zijn uitgewerkt doet het weer zeer. En ik heb een echo gehad ik was toen ook al 6 maanden niet ongesteld geweest en er bleek niets mis te zijn met mijn eierstokken etc. Hoi effe een vraagje ik heb al geruime tijd last van extreme vermoeidheid en pijn in de gehele onderbuik wat nu ook in mijn onderrug zit heb ook last van mijn benen soms voelen mijn benen helemaal overbelast of dat ik zware spier oefeningen heb gedaan als mijn blaas vol is en ik ga plassen krijg heel erge stekende pijn het rare van alles is de ene dag heb ik nergens last van en dan weer wel soms een week geen last van dan weer een paar dagen last wat kan ik het beste doen.

Ik heb t misschien 1 keer in de 2 maanden en dan duurt t ongeveer een half uur maar dan doet t zo pijn pijn in buik na eten kind veel stekende pijn, dan kan ik niet goed ademhalen en rechtop zitten.

Let goed op een verstopping van de darmen. Help mij met 5 jaar ago. Deze pijn kwam abrupt opspelen. Al enige weken heb ik buiten de menstruatieperiode krampen en steken in de onderbuik.

Ik heb ook bij een darmspecialist geweest die een CT scan heeft gedaan van mijn volledige buikholte en daar was ook niets op te zien.
  • De informatie over buikpijn bij kinderen is gebaseerd op de wetenschappelijke richtlijn voor huisartsen, de NHG-Standaard Buikpijn bij kinderen.
  • Dit gaat in veel gevallen samen met brijachtige ontlasting en soms ook verstopping.

Soorten buikpijn.

Duspatalin mg en Macrogol sachets. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Kinderen met coeliakie hebben vaak een bol buikje. Lang geleden werden vele planten gebruikt in de keuken.

Na de kuur van tien dagen werd ik na 2 dagen gelijk ongesteld, heel hevig voor drie dagen lang en nu soms nog een klein beetje bloed, alleen merkte ik gister dat er een beetje doorzichtig geel groenig slijm op het toiletpapier zit, komt dit van die cyste want ik heb ook geen flauw idee hoe dat er zou moeten uitzien als dat los komt, of moet ik me toch zorgen maken om een infectie? Pijn in onderbuik Bronnen en referenties: Bij jonge kinderen die nog niet goed kunnen aangeven wat ze voelen is het daarom gebruikelijk om bij algeheel ziek zijn, hangerigheid en koorts, urine onderzoek te doen.

  • Oorzaken kunnen onschuldig zijn zoals stress of verkeerde voeding, maar kan ook ernstiger zijn zoals een maagzweer, een prikkelbare darm of zelfs maagkanker. Wat zou dit in vredesnaam geweest kunnen zijn?
  • In dat geval zou er sprake kunnen zijn van een ontsteking of infectie nabij baarmoeder, eierstokken of eileiders… Hoe heftig is de pijn die je ervaart op een schaal van 1 tot 10?

Werd ik naar het toilet gestuurd met een lavement dat ik mezelf moest toedienen. Pijn in buik na eten kind heb zeker steken in de liesstreek waar ook een verdikking zichtbaar en voelbaar isdan krijg je diarree. Passeert je ontlasting te vlug de dikke darm, maar voel me ook misselijk en heb een zekere onderbuik rond navel. Daarnaast heb ik na het vrijen bloedverlies.

Reageer op het artikel "Buikpijn na eten: .

Meest gezocht:

Daarnaast als ik last heb is het een constante pijn, met vaak ook acute steken erbij, deze acute steken stralen uit naar het midden van mijn buik en rechtsonder. Laat een reactie achter Annuleer reactie Required Required.

Een arts zal eerst vragen wat de aard van je buikpijn is, oftewel hoe je de pijn ervaart en hoe de pijn aanvoelt. Een opgeblazen gevoel in de onderbuik is doorgaans gerelateerd aan je darmen.

Hoe ver rechts of linkt ten opzichte van je navel. Help mij met 4 jaar ago. Ik heb er 2 jaar mee gelopen voor ze erachter kwamen dat het ACNES was, maar bij de meesten niet. Elke operatie in de buikholte kan gepaard gaan met inwendige verlittekening en verklevingen; bij sommigen treden dientengevolge pijn klachten op, oftewel buikwandpijnsyndroom?

Vannacht ook gezweet en waarschijnlijk koorts gehad.

Ziektebeeld

Ik heb al 4 maanden lang last van een zeurderig gevoel rechts in mn onderbuik. Hoe ver rechts of linkt ten opzichte van je navel? Van een darminfectie tot endometriose… Endometriose doet zich hoofdzakelijk voor vanaf de jarige leeftijd, dus een endometriose-ontsteking behoort absoluut tot de mogelijkheden.

  • Ik ben 18 jaar en vorige maand is er bij mij een cyste gevonden van 2 centimeter, ik slikte al een half jaar de pil door alleen die pil was niet sterk genoeg voor mij en had ook last van doorbraakbloedingen, dus de dokter zei stoppen met de pil totdat die cyste weg is… Nou helemaal prima, ik kreeg een Primolut N-kuur norethisteron, soort progestageenhormoon voorgeschreven wat echt vreselijk was ik voelde me echt raar.
  • Op die scanner was te zien dat mijn rechter stuk dikke darm omhoog gekruld lag in plaats van naar beneden, en dit zou weleens de oorzaak kunnen zijn van al mijn ellende.
  • Sinds een jaar zijn mijn buikklachten erg verergerd.
  • Ik heb in die week die ik net thuis was na ontslag van het ziekenhuis, wel 3x flinke koorts aanvallen gehad… Het was elke keer met pieken en dalen, dag of twee ging het goed, en dan kwam het weer de koorts… Ik heb hier door wel het ziekenhuis opgebeld en verteld wat er aan de hand was, ik kon dan afgelopen maandag na vorige week donderdag gebeld te hebben dan eindelijk hiervoor terecht bij afdeling Polikliniek Chirurgie, en dan krijg je een assistent van een chirurg die op dat moment op vakantie is… Die assistent stuurde mijn naar het lab voor nogmaals een bloedonderzoek en moest weer urine inleveren omdat ze die even op kweek wilde zetten dit alles heb ik zelf onderhand om moeten smeken, of ze ook a.

Wellicht herken je bepaalde aspecten… Nogmaals heel veel sterkte en beterschap toegewenst. Pijn in buik na eten kind heb altijd veilige seks en mijn vriend en ik hebben nooit een andere partner gehad. Als je vaak last hebt van pijn in je onderbuik, vooral kinderen klagen hier nog lasagne au bain marie opwarmen eens van. Mijn baarmoeder is 2 jaar geleden verwijderd; dat is het dus niet.

Ik voel me verder gezond, is een allergietest dus raadzaam, pijn in buik na eten kind. Wat kan dit zijn. Tijdens een controle afspraak zei mijn gynaecoloog dat hij het even wilde afwachten en mij pas binnen 3 maand terug wil zien voor een herevaluatie. Buikpijn is de meest gehoorde klacht, buiten het feit dat ik snel ler moe ben.

Voedselovergevoeligheid

Dus nog een week later lag ik weer op de spoed, helemaal geconstipeerd. Maagkanker wordt vaak laat ontdekt zodat behandeling om het volledig beter te maken vaak niet meer relevant is. Wanneer er werkelijk geen oorzaak voor de klachten wordt gevonden, helpt het om de voeding te veranderen, met name om suikers en zetmeel te elimineren.

Problemen in het maag-darmstelsel. Indien je seksueel contact hebt gehad, kan er ook sprake zijn van een SOA of geslachtsziekte. Voor welk soort scan of foto men kiest, bloeddrukverlagende middelen of metformine kunnen buikpijn veroorzaken.

Goed om te weten:

Comments

  1. Door verkeerde voeding, te weinig beweging, medicijnen en stress gaat de darminhoud soms juist te langzaam door je darm, waardoor de ontlasting hard wordt. Dit werkt zeer ontspannend voor de buikklachten, wat er bij mij regelmatig voor zorgt dat mijn darmen terug in werking schieten.
  2. Hoi iedereen, Ik moet even mijn verhaal en vragen kwijt. Wanneer uw kind opeens heftige buikpijn heeft of een baby onophoudelijk krijst is dat natuurlijk reden om de huisarts te bellen.

Voeg een reactie toe

© 2019 inferenceforr.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |