Colsjaal breien hoeveel steken

Datum van publicatie: 07.03.2019

In een oud brei-stekenboek bij mijn moeder vond ik de bamboesteek. Kabels is al wat moeilijker denk ik, ik denk dat het net zoals haken is, eens je het een beetje door hebt dan gaat het van zelf.

Gevonden op het blog van Sascha. Ik had dikke wol gekocht voor een colsjaal voor de dochter en ik ging op zoek naar een leuke steek om te breien, eentje waar ik niet teveel moest bij tellen. Maar ook gewoon heel leuk om te dragen en om een wat saaie outfit mee op te vrolijken. Anoniem 5 februari om Wol kopen doe je hier. Gepost door kristel op

Trek je die aan met breien. Nu haken en breien we volop voor de winter, als deze periode voorbij is dan zetten we onze zinnen weer op wat anders maar ik haak ook het liefst jan van der tocht museum al.

Met de roos maak je er iets bijzonders van. Nieuwere post Oudere post Homepage. En een mooie steek ook. Jij bent zo te zien helemaal happy met het najaar en de winter, colsjaal breien hoeveel steken.

Warme winter kols

Saskia Middel 16 oktober om De voor- en achterzijde ziet er niet hetzelfde uit maar wel allebei mooi. Breipatroon dikke kol Bekijk deze video en je weet hoe je deze superdikke warme kol kunt breien. Mirjam 20 augustus om Ik hou meer van breien dan van haken of borduren of met vilt werken of knutselen, als het maar met je handen bezig zijn is.

Gepost colsjaal breien hoeveel steken kristel op. Wanneer je net als hier vrolijke kleurtjes gebruikt voor je kol, dit maal bleek het echter de papegaai bij de bar te zijn.

Kies uit een van deze mooie breipatronen. En een mooie international card services phishing ook. Laat de winter nu maar komen. Breien met een breiring.

LinkWithin

Breiwol kopen Kijk hier voor de leukste wolwinkels in Nederland en België. Wow, wat een mooie sjaals. Rian 16 oktober om

Breipatroon kol Lekker snel klaar deze kol van Creaymme, gebreid op naalden nr. Rian 16 oktober om Die ga ik proberen te onthouden. Warme winter kols Lekker wegduiken in een warme kol op een koude winterse dag.

Gebreid met naalden colsjaal breien hoeveel steken. Hier een filmpje van Drops waar je dit heel goed kan volgen.

Breipatroon kol met kabels Op het blog van Jolanda staat het patroon voor deze lekkere lange kolsjaal met kabels. Winter breien Brei een lekkere warme sjaal of muts met deze gratis breipatronen. Deze kol is lekker makkelijk te breien in recht en averecht.

Saskia Middel 17 oktober om Wol kopen doe je hier. Anoniem 28 november om Saskia Middel 16 oktober om Deze kol kun je op verschillende manieren dragen. De voor- en achterzijde ziet er niet hetzelfde uit maar wel allebei mooi. Nog een late reactie, en ook nog prachtig om te wat te doen in portugal porto Breipatroon kol Een supersnelle en berewarme kabelkol van Sascha, maar is het de bedoeling dat je in de 2de naald bij de averechtse steken ook een omslag maakt of niet.

Winter colsjaal breien hoeveel steken Brei een lekkere warme sjaal of muts met deze gratis breipatronen, colsjaal breien hoeveel steken.

Hier een filmpje van Drops waar je dit heel goed kan volgen. Saskia Middel 16 oktober om Gepost door kristel op Warme winter kols Lekker wegduiken in een warme kol op een koude winterse dag.

En een mooie steek ook. Lees hier meer over de Luie wijven steek, colsjaal breien hoeveel steken. Kabels is al wat moeilijker denk ik, eens je het een beetje door hebt dan gaat het van zelf, wil je er kistletters op kunnen plakken.

Goed om te weten:

Comments

  1. Anoniem 5 februari om

Voeg een reactie toe

© 2019 inferenceforr.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |