Het weer van vandaag in veldhoven

Datum van publicatie: 11.03.2019

Op veel plaatsen wordt het 6 graden. In het noorden en noordoosten kan de wind juist iets afnemen en staat vanavond een zwakke tot matige zuidwestenwind.

Morgen is het in de ochtend onstuimig met een vrij krachtige noordwestenwind. De dagen daarna is het winters met af en toe natte sneeuw en in de nacht en vroege ochtend vorst. In de avond wordt de wind in het binnenland zwak tot matig en daalt de temperatuur naar graden. Vanaf woensdag neemt de kans op neerslag af en wordt het overdag kouder met temperaturen rond 2 °C.

Daarbij kan de wind tijdelijk stormkracht bereiken 9 Bft. De dagen daarna blijft het wisselvallig winterweer met in de middag graden en in de nacht en vroege ochtend vorst en kans op gladheid. Dinsdag is het in de ochtend vrij koud met temperaturen van graden.

Laatste kwartier zo 27 jan De combinatie van regen en wind maakt het waterkoud. In de Limburgse heuvels is een kleine kans op wat natte sneeuw? Weersverwachting Veldhoven voor vandaag en morgen! De dagen daarna is het winters met af en toe natte sneeuw en in de nacht en vroege ochtend vorst.

Komende 7 dagen Tip: Weerplaza weerwidgets Gratis Weerplaza weerwidgets voor op je eigen site. Volg dan ons nieuwsblog.
  • Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 3,9 km afstand. Eerste kwartier di 12 feb
  • De dagen daarna blijft het wisselvallig winterweer met in de middag graden en in de nacht en vroege ochtend vorst en kans op gladheid.

Volg dan ons nieuwsblog. Bekijk ook alle leuke weerwidgets, zo plaats je gemakkelijk het weer in Veldhoven voor de komende 3 tot 5 dagen op je eigen site. In het uiterste noordoosten en oosten staat aan het begin van de ochtend minder wind. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op motregen en loopt de temperatuur op tot ongeveer 5 °C morgenmiddag. Vannacht maakt ook het noordwesten kans op zware windstoten.

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag. De wind draait geleidelijk naar het zuidwesten en is matig, het weer van vandaag in veldhoven, windkracht 4.

Later op de avond kan het aan de grond een beetje vriezen. In het noorden en noordoosten kan de wind juist iets afnemen en staat vanavond een zwakke tot matige zuidwestenwind. Ook zijn er widgets voor activiteitenweer en de buien- en regenradar. De daagse weersverwachting Veldhoven. In de Limburgse heuvels is een kleine kans op wat natte sneeuw.

Het weer nu in Veldhoven

Dinsdag is het in de ochtend vrij koud met temperaturen van graden. Later in de ochtend valt vooral het oosten regen. In de avond wordt de wind in het binnenland zwak tot matig en daalt de temperatuur naar graden. Bekijk ook alle leuke weerwidgets, zo plaats je gemakkelijk het weer in Veldhoven voor de komende 3 tot 5 dagen op je eigen site.

Verspreid over het land kunnen enkele buien voorkomen. In de kustgebieden is het een graad of 4! Volg dan ons nieuwsblog. Laatste kwartier zo 27 jan Komende 7 dagen Tip: Komende nacht zijn er in het hele land perioden met regen.

Weer voor de komende dagen

Hierdoor kan het tijdelijk wit worden. In het oosten, noordoosten en de Limburgse Heuvels wordt het graden. In het noorden en noordoosten kan de wind juist iets afnemen en staat vanavond een zwakke tot matige zuidwestenwind.

  • In het oosten, noordoosten en de Limburgse Heuvels wordt het graden.
  • We tonen het actuele weer per uur tot 48 uur vooruit , het weerbericht voor de vandaag en morgen en de 14 daagse weersvoorspelling.
  • In de kustgebieden is het een graad of 4.
  • De dagen daarna blijft het wisselvallig winterweer met in de middag graden en in de nacht en vroege ochtend vorst en kans op gladheid.

In de kustgebieden is het een graad of 4. In het binnenland is de wind matig tot vrij het weer van vandaag in veldhoven. Het weer nu in Veldhoven. In het zuidwesten valt meer neerslag en is kans op zware windstoten. Nieuwe maan ma 4 feb Het blijft onstuimig met in het westen en zuidwesten kans op zware windstoten. Later op de avond kan het aan de grond een beetje vriezen. Volg dan ons nieuwsblog.

Temperatuur

Morgen neemt de buiigheid af en vooral in de middag schijnt af en toe de zon. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op motregen en loopt de temperatuur op tot ongeveer 5 °C morgenmiddag.

Er zijn veel wolkenvelden met tussendoor zon. Volg dan ons nieuwsblog.

Het koelt af tot 3 C en de wind is vrij krachtig, windkracht 5. Komende nacht zijn er in het hele land perioden met regen. Op veel plaatsen wordt het 6 graden.

Goed om te weten:

Comments

  1. Het weercijfer is gebaseerd op een algoritme dat is gecreërd door onze meteorologen en bevat variabelen als zonuren, gevoels temperatuur, wind, neerslag en wolken.

Voeg een reactie toe

© 2019 inferenceforr.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |