De lawei drachten jochem myjer

Datum van publicatie: 26.02.2019

Ik at netjes mijn ontbijt en ging toen met de allereerste bus naar Drachten omdat daar, in de Lawei, de voorverkoop voor Jochem Myjer begint. En ik maak ook een filmpje dat ik waarschijnlijk deze middag upload.

De sfeer is grappig. Inmiddels heb ik ze!!!! Naar verluidt wachtten de eerste mensen al om half zeven voor de ingang. Lotte Wijbrands 6 september om Dat drukke aspect vind ik ook leuk. Ik at netjes mijn ontbijt en ging toen met de allereerste bus naar Drachten omdat daar, in de Lawei, de voorverkoop voor Jochem Myjer begint. Overal waar '7 september' staat, bedoel ik '6 september'.

Vrouw gestoken bij haar woning in Drachten 3. Nieuwere post Oudere post Terug naar huis. Ik schrijf er zo een stukje over. Franklinstraat 6 in Buitenpost. Abonneer je op mijn stukjes.

  • Srfotografie    Veel mensen konden uiteindelijk geen kaartje bemachtigen en keerden teleurgesteld huiswaarts In de rij bij De Lawei voor Jochem Myjer Publicatie: Een aantal mensen die urenlang hebben gewacht in de rij balen flink, mede omdat online ook kaarten gekocht konden worden.
  • School aan Leidijk ontruimd vanwege brand 4.

Voormalige bakkerswinkel plat voor nieuwbouw

Vrouw gestoken bij haar woning in Drachten 3. Ik ben erbij en ik blog live. Ik hoop ze straks even te spreken. En hier is het:.

Jochem Myjer is denk inmiddels een van de bekendste namen in het Nederlandse cabaret. Sommigen lezen rustig een boekje, anderen praten of kijken rond. Abonneer je op mijn stukjes.

Franklinstraat 6 in Buitenpost. Ze wilden allemaal kaartjes bemachtigen voor drie shows van cabaretier Jochem Myjer op 14, 15 en 16 november. Er zijn al een stuk of negentig man. Mensen die vanaf ongeveer Er waren best erg veel mensen? Surhuisterveen - Gestolen aanhanger met minikraan.

Koninklijke Onderscheiding voor Jan Klaas Dijkstra

En hier is het:. Veel plezier in december bij de voorstelling! Het betrof in elk geval enkele honderden.

De online kaartverkoop ging om ? Roemenen gepakt voor diefstal pinpas   hennepplantjes in Warfstermolen   Snelle Drachtster geeft valse naam op   Met wapenstok rust hersteld in Drachten   Sporten bij Julia voor Serious Request   Drukke winterfair in De Nije Warf Wlterswld   Cadeaus voor arme kinderen   Storing bij spoorwegovergang in Hurdegaryp   Verlaten voertuig zorgt voor alarmering.

De twee mannen komen niet eens uit Drachten, maar moesten eerst nog bon bini holland cast gerrie minuten rijden. En ik maak ook een filmpje dat ik waarschijnlijk deze middag upload. Nog even te gaan totdat ze hun kaartjes kunnen bemachtigen. Er zijn al een stuk of negentig man, de lawei drachten jochem myjer.

Meest gelezen

Ik vond het vooral vroeg en omdat de kaartverkoop pas om tien uur begint, ging ik ervan uit dat ik eerst rustig mijn laptop kon opstarten en een paar koppen thee kon drinken.

Hij beweert nog net niet de grootste fan van Jochem Myjer te zijn, maar fanatiek is hij wel. Ze wilden allemaal kaartjes bemachtigen voor drie shows van cabaretier Jochem Myjer op 14, 15 en 16 november.

Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies.

  • Maar fan zijn ze wel.
  • Wâldwei gestremd na ongeluk   Wâldsang op folkfestival Australië   Dronken tuinmannen opgepakt   Hok aan de Splitting uitgebrand   Auto ramt huis na black-out   Hoeden en sieraden in museum   Botsing bij pomp in Veenwouden   Adri de Boer zong op de Hemrik.
  • De twee mannen komen niet eens uit Drachten, maar moesten eerst nog twintig minuten rijden.
  • Dat drukke aspect vind ik ook leuk.

Franklinstraat 6 in Buitenpost. Ik hoop ze straks even te spreken. Er is thee en koffie voor de bezoekers. Theresia Bultema 6 september om De lawei drachten jochem myjer half zeven nog 'deze middag is' mag je zelf uitmaken. Ik ben erbij en ik blog live. Via een beamer wordt een show van Jochem geprojecteerd en mensen lachen om grappen die ze waarschijnlijk uit hun hoofd kennen. Maar het filmpje is klaar.

Het betrof in elk geval enkele honderden.

Speellijst 18/19

Naar verluidt wachtten de eerste mensen al om half zeven voor de ingang. Ik was dan ook erg verrast toen ik bij binnenkomst mensen aantrof. Bij de ingang, aan tafels, voor de kassa.

Er zijn al een stuk of negentig man. Mooi dat het gelukt is. Er waren best erg veel mensen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Naast hen staan twee knalgele klapstoeltjes.
  2. Ik at netjes mijn ontbijt en ging toen met de allereerste bus naar Drachten omdat daar, in de Lawei, de voorverkoop voor Jochem Myjer begint. Vrouw gestoken bij haar woning in Drachten 3.
  3. Roemenen gepakt voor diefstal pinpas   hennepplantjes in Warfstermolen   Snelle Drachtster geeft valse naam op   Met wapenstok rust hersteld in Drachten   Sporten bij Julia voor Serious Request   Drukke winterfair in De Nije Warf Wâlterswâld   Cadeaus voor arme kinderen   Storing bij spoorwegovergang in Hurdegaryp   Verlaten voertuig zorgt voor alarmering.

Voeg een reactie toe

© 2019 inferenceforr.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |