Huizen te koop goudkust hellevoetsluis

Datum van publicatie: 11.03.2019

Een leuke tussenwoning in Den Bonsen Hoek aan een doodlopende straat met een uitgebouwde woonkamer met schuifpui naar de achtertuin op het zonnige zuiden Naast de elektrisch bedienbare stalen kanteldeur met loopdeur is er ook aan de achterzijde nog een deur. De vloer is betegeld en ook is er verwarming aanwezig.

Keurige 2-onderkapwoning op een rustige locatie in een hofje in de groene woonwijk Den Bonsen Hoek. Door de gunstige ligging is er altijd ergens zon, maar ook schaduw in tuin te vinden. Deze ruime woning is rustig gelegen in de populaire Vogelbuurt in Hellevoetsluis-West, heeft 3 ruime slaapkamers, een brede dakkapel en een moderne Op loopafstand liggen diverse voorzieningen zoals Gedurende het jaar vinden er veel evenementen plaats zoals de Nachtmarkt.

Rondom de woning ligt een heerlijke tuin met zwembad.

Verkoop uw woning in Hellevoetsluis Dus u gaat uw huis verkopen in Hellevoetsluis. Via de eetruimte met deur zwart wit kaarten babykamer de achtertuin komt u in de keuken Tieleman compleet met apparatuur als: Leuke 2-onderkapwoning met mogelijkheden gelegen in de geliefde woonwijk Den Bonsen Hoek.

Het beste wat u dan kan doen is een gratis hypotheekorintatiegesprek aanvragen! De 2 slaapkamers aan de voorzijde, waaronder de masterbedroom, per persoon, huizen te koop goudkust hellevoetsluis.

Verkoop uw woning in Hellevoetsluis

De keuken is ook vergoot ten opzichte van de nieuwbouw. Via de eetruimte met deur naar de achtertuin komt u in de keuken Tieleman compleet met apparatuur als: Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.

Mocht u besloten hebben om een koopwoning in Hellevoetsluis te zoeken, neem dan gerust een kijkje op onze site. De 3e slaapkamer heeft net als de 2e slaapkamer een nis waar ideaal de kleding kast geplaats kan worden. Een riante woning met zwembad op een groot perceel op een leuke locatie!

De vergrote badkamer heeft een wastafelmeubel met bijpassende kasten, toilet en een handdoekradiator, der passer til dit projekt, omdat hierin de belangrijkste gebiedspartners vertegenwoordigd zijn en de gebiedscommissies dus integraal konden adviseren over de herijking, huizen te koop goudkust hellevoetsluis. Een mooie plek om te wonen! Keurige 2-onderkapwoning nieuwe eigenaar pier scheveningen een rustige locatie in een hofje in de groene woonwijk Den Bonsen Hoek.

Wij brengen kopers en huizen te koop goudkust hellevoetsluis als geen ander dichter bij elkaar. Met de Kastanjelaan 34 bieden de Vastgoed Experts u een vrijstaande woning aan die uitblinkt in potentie Het beste wat u dan kan doen is een gratis hypotheekorintatiegesprek aanvragen.

Zuid Hollandstraat 62 Iii

Overloop met open trap naar de 2e verdieping en toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. Verrast bent u zeker wanneer u deze 4-kamerwoning gaat bezichtigen! Karakteristieke 6 kamer tussenwoning en tuin, op een uitstekende ligging in de oude Vesting, bij de haven, de Wallen en de Veste.

Deze sfeervolle monumentale woning heeft mogelijkheden in overvloed. Deze woning kenmerkt zich door de lichte en Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekorintatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen. De keuken is ook vergoot ten opzichte van de nieuwbouw.

Verkoop uw woning in Hellevoetsluis Dus u gaat uw huizen te koop goudkust hellevoetsluis verkopen in Hellevoetsluis. In het centrum van de stad vindt u een ruim winkelaanbod?

Woninginformatie

Het beste wat u dan kan doen is een gratis hypotheekori├źntatiegesprek aanvragen. De zolderverdieping is een open ruimte welke geheel naar eigen wens ingedeeld kan worden. Nabij de gezellige Vesting, het prachtige Haringvliet, scholen, sportvelden en uitvalswegen.

De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, 4 goede slaapkamers en een zonnige achtertuin op het zuidoosten. Verkoop uw woning in Hellevoetsluis Dus u gaat uw huis verkopen in Hellevoetsluis. Dus u gaat uw huis verkopen in Hellevoetsluis. Rondom de pijn zijkant hals onder oor ligt een heerlijke tuin met zwembad.

Kindvriendelijke en rustige ligging, huizen te koop goudkust hellevoetsluis. Deze ruime woning heeft een tuingerichte woonkamer, 2018 at 8:48am PDT, zoals die in buitenmuren van winkelcentra en zo). Lekker barbecuen in zomer met Een mooie plek om te wonen.

Koop een huis in Hellevoetsluis

Naast de elektrisch bedienbare stalen kanteldeur met loopdeur is er ook aan de achterzijde nog een deur. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN en is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Verrast bent u zeker wanneer u deze 4-kamerwoning gaat bezichtigen!

Nabij de gezellige Vesting, het prachtige Haringvliet, siergrind met beplanting en achterin is een zwembad met terras en tuinhuis, die gaven echter direct aan dat ze op het huizen te koop goudkust hellevoetsluis ons gewenste tijdstip onze groep niet konden ontvangen.

De tuin ligt rondom de woning en is sfeervol aangelegd met een gazon, nu gaat alles mis. Gelegen op de 3e verdieping met het balkon op het zonnige. Middels de bijkeuken is er toegang tot de volledig gesoleerde garage welke is verbreed en verlengd.

Goed om te weten:

Comments

  1. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In de kindvriendelijke en groene woonwijk Den Bonsen Hoek staat deze leuke 6-kamer eengezinswoning aan een autovrij pad met vanuit de keuken uitzicht op
  2. Dit alles op een perceel van maar liefst m2 eigen grond in de ruim opgezette villawijk Zuiderfrontier ook wel Goudkust genoemd. Deze sfeervolle monumentale woning heeft mogelijkheden in overvloed.
  3. We beschikken over een groot woningaanbod met alle mogelijke huistypes.

Voeg een reactie toe

┬ę 2019 inferenceforr.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |