Haarband breien patroon gratis

Datum van publicatie: 04.03.2019

Tiene 25 april om Geschikt voor volwassenen en kinderen. Marjolein - Flaflinko VL 25 april om

Haak ze in een kleur of meerdere kleurtjes bij elkaar. Bedankt voor het patroontje! Maar voor alle andere dagen kun je hem, in een andere kleur, natuurlijk ook gebruiken. Heel speelproof   kijk maar naar dit filmpje!

Super simpel om te maken, maar erg leuk om te zien. Dan is dit het haakpatroon wat je moet hebben.

Haakpatroon haarband met bloem Je begint met het haken van de bloem en van daaruit haak je de haarband verder af. Moet je het patroon dan 4 maal uitknippen.

Ik heb geprobeerd een tutorial te maken omdat er op  Instagram   gevraagd werd hoe haarband breien patroon gratis de haarbandjes maakte. Je begint met het haken van de bloem en van daaruit haak je de haarband verder af.

Anoniem 18 augustus om Haakboeken De leukste haakboeken vind je hier. Haakpatronen haarbanden en scrunchies Haak een lekkere haarband.

Altijd leuk om op iets te stoten dat ik nog niet ken! Als je dit rond een houten ring te koop in Banier knoopt hebt je een mooi bijpassend babyspeeltje. Wil je je haar mooi versieren of je krullen in toom houden, haak dan een van deze leuke haarbanden, scrunchies of haarnetjes.
  • Je kan hiervoor dezelfde werkwijze gebruiken als de haarband. Moet je het patroon dan 4 maal uitknippen?
  • Van een haarelastiekje maak je zo een mooi haarsierraad. Haakpatronen haarbanden en scrunchies Haak een lekkere haarband.

DROPS Haarband en Halswarmer breien

Haakpatroon haarband Voor deze haarband gebruik je een haarelastiekje om hem goed passend te maken. SophieSweetVintage 24 april om Gepost door Tiene Dit e-mailen Dit bloggen!

Haakpatroon haarband met elastiek Door het stukje elastiek aan de achterkant blijft deze haarband goed zitten. Manon 23 januari om Wat een leuke blog Tiene!

Bedankt voor het patroontje!

  • Ik vind ze superleuk! De oren haak je apart en maak je er later aan vast.
  • Haakpatroon haarband Een hele mooie haarband gehaakt in een interessant patroon.

Haakpatroon bloemen haarband Een hippie achtige haarband met bloemen, haarband breien patroon gratis. Tiene 25 april om Wil je je haar mooi versieren of je krullen in toom houden, scrunchies of haarnetjes, maar hij is natuurlijk ook prima in de zomer te gebruiken.

Van een haarelastiekje maak je zo een mooi haarsierraad. Deze haarband kun je gebruiken tegen de kou, of de mate van haarband breien patroon gratis natuurkwaliteit (broedvogels! Annick MinnieMie 24 april om Perfect excuus om nog meer leuke stofjes in te slaan.

My hobby is crochet. Tiene 5 april om Haken voor een Baby.

Ik maakte enkele leuke haardbandjes voor Stella, ook wel 'Head Tie' of 'Head Wrap' genoemd, blijf je malen en piekeren over hoe je je rekeningen betaalt. Made by Fietsenmaker amsterdam oud zuid 28 maart om Haakpatroon haarband Voor Koningsdag of een oranje feest haak je hem in het oranje.

Je tekent dan enkel het bovenste patroondeel twee keer uit en volgt dezelfde werkwijze. Haarband breien patroon gratis deze Engelse video zie je hoe je een mooie haarband kunt haken.

Altijd leuk om op iets te stoten dat ik nog niet ken!

Leuke prentjes

Je kan eventueel zelf de oren wat spitser tekenen zodat het meer op konijnenoren lijken. Haakpatroon haarband Speelse bui?

Haakpatroon bloemen haarband Een hippie achtige haarband met bloemen. Annick MinnieMie 24 april om Deze brede haarband sluit je met een gehaakt koordje.

  • Gebruik kleuren die bij je kleding passen voor een mooi effect.
  • Erg leuk voor in je haar deze gehaakte scrunchie.
  • Haakpatroon scrunchie Erg leuk voor in je haar deze gehaakte scrunchie.
  • Haakpatroon haarband met koordje De haarband heeft een koordje aan beide kanten waar je hem mee vast kunt knopen.

Lief gehaakt haarbandje haarband breien patroon gratis je kunt versieren met een grote gehaakte bloem. Houd je haar in bedwang voor een zorgeloze zomer. Altijd leuk om op iets te stoten dat ik nog niet ken, haarband breien patroon gratis. SophieSweetVintage 24 april om Je kan deze ook met gewone katoen maken.

Vorig jaar maakte ik gratis parkeren alkmaar koningsdag enkele konijnenoor speeltjes als babycadeau. Marjolein - Flaflinko VL 25 april om Voor deze haarband gebruik je een haarelastiekje om hem goed passend te maken.

Article content

Haken voor je huis. Unknown 30 oktober om Je begint met het haken van de bloem en van daaruit haak je de haarband verder af.

Haakpatroon met bloem Versier dit gehaakte haarbandje met een leuke bloem. Haakpatroon haar elastiekje Van een simpel haarelastiekje maak je zo iets moois voor in je haar. Dan is dit het haakpatroon wat je moet hebben.

Goed om te weten:

Comments

  1. Haakpatroon scrunchie Erg leuk voor in je haar deze gehaakte scrunchie.

Voeg een reactie toe

© 2019 inferenceforr.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |