Hoe een youtube kanaal maken

Datum van publicatie: 04.03.2019

Bovenaan zie je je gebruikersnaam. Beslis waar je het kanaal voor wilt gebruiken. Klik op het potloodje rechtsboven om links toe te voegen naar je eigen website en je sociale netwerkpagina's.

Over dit artikel Categorieën: Waarschuwingen Bij elk nieuw YouTube-account heb je een nieuw e-mailaccount nodig. Klik op je nieuwe kanaal om hem direct in gebruik te nemen! Klik op het potloodje rechtsboven om links toe te voegen naar je eigen website en je sociale netwerkpagina's. En misschien kun je dan wat geld gaan verdienen aan advertenties.

Klik bovenaan de pagina op de knop "Uploaden" en kies de filmpjes uit die je aan je kanaal wilt toevoegen. Share on Twitter Tweet.

Vond je dit een nuttig artikel. Groet, krijg je de optie om een kanaal te maken. YouTube In andere talen: Volg de stappen in dit artikel om zo snel mogelijk je eigen YouTube-kanaal te hebben. Over dit artikel Categorien:. Als je nog geen kanaal hebt, Petra Damen Elitt.

Waarschuwingen Bij elk nieuw YouTube-account heb je een nieuw e-mailaccount nodig.
  • Make a YouTube Channel , Español: Je gaat automatisch naar het bijbehorende kanaal als je het merkaccount uit de lijst kiest.
  • Deelnemen aan gastrollen Een vierde manier is door het deelnemen aan gastrollen, dit houdt in dat je een samenwerking aan gaat met een andere vaak wat grotere en beter YouTuber. Als je bent ingelogd bij YouTube zie je een menu aan de linkerkant van de pagina.

Post navigation

Controleer de gegevens de naam en foto van je Google-account en bevestig dat je een nieuw kanaal wilt maken. Het maken van een YouTube kanaal is eigenlijk kinderlijk eenvoudig, desondanks hebben we de vereisten stappen even voor je op een rijtje gezet. YouTube In andere talen: Als je een bedrijfje hebt kun je het kanaal gebruiken om je producten of diensten te promoten. Was dit artikel nuttig?

Je maakt automatisch een kanaal aan op het moment dat je een Google-account aanmaakt. Je kunt een merkaccount gebruiken om een kanaal te maken dat wordt beheerd via je Google-account, maar dat niet dezelfde naam heeft als dat account.

Een nieuw kanaal maken Met een Google-account kun je video's bekijken, deze als leuk markeren en je abonneren op kanalen. Daardoor gaan de echt goede kanalen er met de views vandoor, hoe een youtube kanaal maken, terwijl jij met je kleine kanaal niet echt bekeken zult worden. Een andere manier om een goed kanaal te beginnen is door een video te maken waar veel naar wordt gezocht zowel in YouTube als in Google onthoud dat YouTube filmpljes ook museum der valse kunsten de zoekresultaten van Google verschijnen.

Hoe maak je het YouTube hoe een youtube kanaal maken ook echt goed. Maak een nieuw kanaal of gebruik een bestaand merkaccount: Klik op "Voeg een kanaalpictogram toe" om een eigen pictogram toe te voegen.

Een persoonlijk kanaal maken

Ga naar je kanaallijst. Bedankt voor de tips! Als je hard werkt om interessante filmpjes te uploaden en veel doet aan promotie zul je snel meer abonnees krijgen.

Was dit artikel nuttig. Als je meerdere kanalen wilt aanmaken heb je dus meerdere Google-accounts nodig. Denk hierbij aan een goede HD camera, dat vergroot de kans op veel views kijkers immers aanzienlijk. Om een kanaal aan te kunnen maken moet je je aanmelden bij YouTube. Privacybeleid Servicevoorwaarden van YouTube Feedback verzenden.

Hoe maak je een (goed) eigen YouTube kanaal?

De laatste maar des ondanks niet onbelangrijkste stap is het daadwerkelijk goed maken van je kanaal, hieronder verstaan we het verkrijgen van likes en abonnees op je kanaal. En misschien kun je dan wat geld gaan verdienen aan advertenties. Als je kanaal naar wens is aangepast kun je video's gaan uploaden.

Denk hierbij aan een goede HD camera, als je die niet al had. Waarschuwingen Bij elk nieuw YouTube-account heb je een nieuw e-mailaccount nodig. Dit gebruik je bijvoorbeeld hoe een youtube kanaal maken nieuwe video's aan te kondigen, om vragen te stellen aan je community of om andere video's die je hebt gevonden terre des hommes wageningen te raden aan anderen.

Bedankt voor de tips. Klik op Nieuw kanaal maken om een nieuw kanaal te maken, hoe een youtube kanaal maken. Hiervoor heb je een Google-account nodig, een microfoon en een snelle computer met videobewerkingssoftware. Als je bent ingelogd bij YouTube zie je een menu aan de linkerkant van de pagina. Geef het kanaal een omschrijving bij het tabmenu "Beschrijf je kanaal". Als je weet waar je het kanaal voor gaat gebruiken is het makkelijker om het in te richten.

Elk Google-account kan slechts n kanaal beheren.

Een kanaal maken met een bedrijfsnaam of een andere naam

Over dit artikel Categorieën: Make a YouTube Channel , Español: Klik hierop om bij 'Kanaalbeheer' te komen. Pas het kanaal aan aan je persoonlijke wensen.

Er zijn heel veel toepassingen denkbaar, hoe een youtube kanaal maken. Controleer de gegevens de naam en foto villeroy en boch vivo albert heijn je Google-account en bevestig dat je een nieuw kanaal wilt maken. Informatieve filmpjes Een andere manier om een goed kanaal te beginnen is door een video te maken waar veel naar wordt gezocht zowel in YouTube als in Google onthoud dat YouTube filmpljes ook in de zoekresultaten van Google verschijnen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Cookies maken wikiHow beter.
  2. Je kunt een computer of de mobiele site van YouTube gebruiken om een nieuw kanaal te maken.
  3. Een andere manier om een goed kanaal te beginnen is door een video te maken waar veel naar wordt gezocht zowel in YouTube als in Google onthoud dat YouTube filmpljes ook in de zoekresultaten van Google verschijnen.

Voeg een reactie toe

© 2019 inferenceforr.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |