Nummer blokkeren vaste telefoon ziggo

Datum van publicatie: 05.03.2019

Dat bedrijf is gestopt, en het nummer is vervolgens door een call-center uit India gekaapt. Sterker zelfs, daar wordt nog meer aan de consument verdiend.

De KPN backoffice laat mij weten dat ze helemaal niet van plan zijn om de mogelijkheid te bieden tot blokkeren van nummers. Hopelijk eerder dan later. Voor alle duidelijkheid, het is een legitiem Amerikaans bedrijf met een zeer agressieve verkoop methode. Op mijn W7 pc werkt dat wel dus het toetsenbord en de muis zijn niet kapot. KPN, Telfort en Ziggo hebben dat niet.

Nu is het zo dat als iemand gestalkt wordt, dat diegene bij de KPN een informatiepakket over 'Telefonische Overlast' aan kan vragen, waarmee diegene vervolgens een aanvraagformulier kan aanvragen waarop men een lijn-controle kan aanvragen, en enkele momenten kan aangeven dat er telefonische overlast is.

Het lijkt wel of de providers verdienen aan de inkomende telefoontjes en het allemaal maar op zijn beloop laten.

Is wel lastig werken met zo'n backoffice. Die daar niks tegen kunnen doen. Ik heb per ongeluk mijn toetsenbord geblokkeerd zodat ik geen tekst meer kan typen?

Je kunt alleen uitgaande gesprekken naar bepaalde nummergroepen blokkeren. Ik heb via een online winkel 2e hands z.

We leggen je graag uit wat de mogelijkheden met nummerblokkade zijn. Ik ben benieuwd naar jullie reactie.
  • Dank je wel PeterG.
  • Helaas hebben wij geen mogelijkheid inkomende gesprekken te blokkeren.

Meld je aan

Ik krijg een beetje het idee dat we aan het lijntje gehouden worden. Denk maar aan Skype. Nummer inkomend blokkeren Ongelezen bericht door gemist » 27 aug Goedendag, Al sinds een jaar en een dag en zelfs langer dan dat verbaas ik me over het feit waarom de KPN geen mogelijkheid biedt voor gebruikers om een inkomend telefoonnummer te blokkeren?

Als iedereen nou eens dat nummer belt, dan weet het bedrijfje de bevestiging dat het nummer bestaat.

Ik heb een vriend van me in de USA gebeld en die gaf met hetzelfde advies als de Ziggo klanten service; bij het volgende gesprek aangeven dat ik aangifte ga doen bij de politie vanwege "harassment".

Nummer inkomend blokkeren Ongelezen bericht door gemist 27 aug Nummer inkomend blokkeren Ongelezen bericht door Julie 28 aug Ongelezen bericht door madfred 27 aug Er zijn DECT sets te krijgen waar je ook nummers op kunt blokkeren, nummer blokkeren vaste telefoon ziggo.

Wat gebeurt er als we een onderzoek instellen?

Je kunt kiezen welke cookies je wilt accepteren. Ik heb via een online winkel 2e hands z. Dus geen bedrijf die hun telefoonnummer vercijfert.

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Denk maar aan Skype. Al met al is iedereen hier inderdaad aan het lijntje gehouden? Nummer inkomend blokkeren Ongelezen bericht door gemist 27 aug Bedankt voor je bericht.

Heeft dit antwoord je geholpen?

Is een bericht het beste antwoord op je vraag? Denk maar aan Skype. Al jaren is er overlast door telefoonterreur want zo noem ik het. Wij gebruiken cookies om uw bezoekers ervaring te verbeteren en te personaliseren.

  • Nummer inkomend blokkeren Ongelezen bericht door crazyme » 27 aug
  • Wedden dat topicstarter het over een vaste telefoon heeft?
  • Is een bericht het beste antwoord op je vraag?
  • Al met al is iedereen hier inderdaad aan het lijntje gehouden.

Dank je wel voor het meedenken. Nummer inkomend blokkeren Ongelezen bericht door madfred 05 okt Bedankt voor je bericht. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden? Ongelezen panna cotta met aardbeien sos piet door gemist 27 aug Per nummer of een nummer blokkeren vaste telefoon ziggo je vult dan alleen een deel van het nummer in.

Sterker zelfs, daar wordt nog meer aan de consument verdiend?

Dat vinden ze meer dan prima en doet geen zeer. Nummer inkomend blokkeren Ongelezen bericht door WSJ » 21 aug Het lijkt wel of de providers verdienen aan de inkomende telefoontjes en het allemaal maar op zijn beloop laten.

Gelukkig weten ze buitenlandse taal gelijk neerleggen.

Nummer inkomend blokkeren Ongelezen bericht door GJvdZ 27 aug Telefoontjes uit het buitenland blokkeren is voor mij in ieder geval geen optie. De vraag kan niet meer worden beantwoord.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 inferenceforr.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |