De tiid hald gjin skoft vertaling

Datum van publicatie: 25.02.2019

Daar ben ik geboren en getogen. Kun je misschien nog iets specifieker zijn in hoe die kinderen in het verhaal moeten staan? Mei ik jo wat freegje?

Hier en daar is een takeling veranderd in een muffe, verweerd stukje touw waarvan je de tamp niet meer bij elkaar houdt. Bokma Een nieuwe dag In nije dei Een, twee, drie, ik zal je snijden Ien, twa, trije; ik sil dy snije!

Het zijn immers stickers, die kun je overal op plakken. Het zijn brokken reuzel. Want dat zeiden ze thuis bij mijn vriendin ook altijd, ik heb het verder nooit meer gehoord, moest er altijd zo om lachen.

Lijnenspel Gooi 't er maar uit

Het is 'by Dokkum om' ? Net als Gjin Babbeleguchjes. Ik wenje hjir ik woon hier. Een ieder vindt zijn eigen kind het beste. Mems eigen lytse pop, der kin gjin oar bern tsjin op.

Tekst borden te koop.

De tiid hâldt gjin skoft

Afgelopen zondag stond in het teken van zeilendag. Zwanger worden Zwanger-bevalling Baby-dreumes Peuter-kleuter Basisschoolleeftijd Puberteit Jongvolwassen Werking van de Puollen De Puollen is een achtkante grondzeiler, type monnikmolen.

Die van die lytse pop is het geworden. Ik zag de tekst op de volgende site, er staan hele leuke teksten tussen vond ik, zoals 'Soe ik letter krekt sa eamelje as ús beppe?

Maar W aan licht er op Net als Gjin Babbeleguchjes.

  • Om haar uitspraak kracht bij te zetten ook nog een  geïllustreerde  versie. Op alle ogen de aangepaste 'duizendpootbindsels' toegepast.
  • Dat laatste is het leukst, maar een paneeltje is het makkelijkst. Zelf kom ik er nog niet aan toe om bij jullie allemaal een.

Laat je nog even weten wat je gekozen hebt. En ik zoek nog even verder, want ik amuseer me suf: Een windpiekje van Alllen zou ik het anders zeggen: In de tiid hald gjin skoft vertaling Fries zeg je niet snel 'mems' als je "mam's Zwanger en bevallen Niet echt een spreuk. Wat een grappige ideen komen er langs.

Via email het laatste nieuws

Vertaling erbij graag ;-. Goed wiekein hân liefkozen koezje, oanhelje liever dood dan gereformeerd leaver dea as sleaf Lieverd, geniet er nog even van! Mensen trokken er lekker op uit na de lunch.

Het canvas heb ik in een oud aardappelkistje geplakt.

Op alle tampen nieuwe takelingen zetten en daar waar nodig ook nog nieuwe ondertouwen en halstouwen. Ik heb er intussen een paar heel mooie gezien, maar ik kan ze niet allemaal vertalen. Dreumes- en Peutertijd. Op alle ogen de aangepaste 'duizendpootbindsels' toegepast. Zelfde maar in andere kleurtjes en als laatste nog.

Navigaasjemenu

De Rommelpot 5 augustus om Dat laatste is het leukst, maar een paneeltje is het makkelijkst. Anoniem 4 augustus om Mijn pake en mijn heit leefden ook echt voor hun kinderen.

  • Hier hangt het eventjes bij ons aan de garage muur.
  • Ieder kind is moeders mooiste, zeg er dus nooit iets lelijks van.
  • Maar W aan licht er op
  • Dy't aaien hat, kin doppen meitsje Wie heeft amerika ontdekt?

De bern fan myn suster binne lomkoalen De kebab is goedkoper bij nederlanders dan bij turken Koetsjefinne, dus de beppes en pakes vallen af? Kun je misschien nog iets specifieker zijn in hoe die kinderen in het verhaal moeten staan?

Deze zondag de 25ste november gaat weer het Het regent het regent tekst archief in als heerlijk ontstuimig stormachtig november weer. Niet passende friese spreuken. Dat loopt op niets uit Dat rint op dikke tieten ut De appel valt niet ver van de tiid hald gjin skoft vertaling boom krekt san lul als sien heit De Gideon op de kop hebben D Gideon oh de kop hawe heu De jongens van mijn zuster zijn mijn neefjes.

Alle opa's en oma's zijn wijlen, de tiid hald gjin skoft vertaling, pak een barig bie de stut en lit um rinne De mond spreekt wel eens over waar het hart geen deel aan heeft. In het Fries zeg je niet snel 'mems' als je "mam's Het is 'by Dokkum om' Ik rin goed Liek jonguh.

De tiid Hâldt Gjin Skoft

Wat een creativiteit , echt schitterend en die teksten zijn ook geweldig.. Om haar uitspraak kracht bij te zetten ook nog een  geïllustreerde  versie.

Op hetzelfde moment vindt ook de Molendag Zuidwest Fryslân plaats. Nieuwere posts Homepage Oudere posts.

Dit ein tou is langer as dat. Goed bezig, heel erg leuk om te zien. Het canvas heb ik in een oud aardappelkistje geplakt. Eerst maar de Zuidwester even in beeld samen met de Puollen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ja, wat er met die sûkerbôle van Beppe is Bij het nog aanwezige daglicht de zeilen geklampt en de molen gezekerd.
  2. Ik vind ze echt geweldig. Klik hier voor youtube puollen filmpjes.
  3. Dreumes- en Peutertijd

Voeg een reactie toe

© 2019 inferenceforr.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |