Excel file omzetten naar pdf

Datum van publicatie: 10.03.2019

Met Nitro Pro kunt u documenten van iedere grootte uploaden. If you need to convert a larger file right now, download a free trial Nitro Pro day trial and convert as many large files as you like from your desktop. Als u het dialoogvenster Opslaan als wilt weergeven in Publisher of Publisher , moet u een locatie en een map kiezen.

Deze optie wordt alleen weergegeven als Adobe Acrobat is geïnstalleerd op uw computer. Als u documenteigenschappen wilt opnemen in de PDF, selecteert u Documenteigenschappen. De volledige PDF-oplossing voor elk apparaat. Online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar en kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden gewijzigd of geannuleerd. Word Deze informatie geldt ook voor Microsoft Word Starter Klik naast Paginabereik op de optie die het gedeelte van het notitieblok voorstelt dat u als PDF wilt opslaan.

Hiermee wordt het geopend in Preview, zodat je het kunt bekijken voor je het verstuurd naar iemand.

Gebruik PDF-indeling wanneer u een bestand wilt dat:. Klik op Opties om het af te drukken paginabereik in te stellen, selecteert u Labels voor documentstructuur voor excel file omzetten naar pdf. Typ of selecteer een naam voor de presentatie in de lijst Bestandsnaam. Zijn bestanden met vertrouwelijke informatie veilig. Als u wilt dat het document gemakkelijker kan worden gelezen door schermlezers, om aan te geven of markeringen moeten worden afgedrukt en om de uitvoeropties te selecteren.

Project ondersteunt niet alle PDF- of XPS-opmaakfuncties, maar u kunt ook enkele afdrukopties gebruiken om het uiteindelijke document aan te passen.

De beste web-app om JPG's naar PDF om te zetten

Als een hoge afdrukkwaliteit voor de tekening wordt vereist, klikt u op Standaard online publiceren en afdrukken.

Klik op Geavanceerd om het volledige dialoogvenster weer te geven en selecteer de instellingen die u nodig hebt. Klik op Opties om de af te drukken pagina in te stellen, om aan te geven of markeringen moeten worden afgedrukt of om de uitvoeropties te selecteren.

Klik naast Paginabereik op de optie die het gedeelte van het notitieblok voorstelt dat u als PDF wilt opslaan. Met behulp van Excel Windows Met behulp van Excel Mac Het converteren van een Excel-bestand naar een PDF zorgt ervoor dat iedereen het kan openen, ook als ze niet beschikken over een office-pakket. Voorbeelden hiervan zijn cv's, juridische documenten, nieuwsbrieven, bestanden die uitsluitend zijn bedoeld om te worden gelezen niet bewerkt en afgedrukt, en bestanden die zijn bedoeld voor professionele afdrukken.

Ga naar de locatie waar je het bestand wilt opslaan en geen het een naam.

  • Geef in het vak Bestandsnaam een naam op voor het bestand als u dit nog niet hebt gedaan. U hebt geen andere software of invoegtoepassingen nodig.
  • Bedankt voor uw feedback. Boven de knop Options

Opslaan als PDF voor delen of voor distributie op het Web. Open de excel file omzetten naar pdf die of het rapport dat u wilt publiceren als een XPS-bestand. Klik op het pull-down menu van Format en selecteer "PDF".

Onze Acrobat-experts staan voor je klaar. Opslaan als PDF voor delen of voor distributie op het Web Als u de publicatie wilt delen in een vaste indeling via het Web of in een netwerk, gaat u als volgt te werk: Verzend ze ter review.

Was deze informatie nuttig?

Alleen als Adobe Acrobat is geïnstalleerd op uw computer, kunt u uw project-plan als PDF-bestand opslaan. Geef in het vak Bestandsnaam een naam op voor het bestand als u dit nog niet hebt gedaan. Bedankt voor uw feedback.

Klik naast Optimaliseren voor op Wijzigen. Nitro software and servers are designed to be highly secure both against malicious attacks as well as other types of breaches. Als de publicatie bijvoorbeeld online wordt verspreid en afdrukkwaliteit minder belangrijk is dan een kleine bestandsgrootte, klikt u op Minimale grootte.

In het dialoogvenster Pagina-instelling kunt u opties wijzigen op de volgende tabbladen:, excel file omzetten naar pdf. Bedankt voor uw feedback. Typ of selecteer een naam voor de publicatie in de lijst Bestandsnaam.

Converteer online gratis uw xlsx- naar pdf-bestanden

Selecteer wat je wilt opnemen in het PDF. Je kunt ze daarom later eenvoudig opnieuw terugconverteren naar Office-bestanden. Het converteren van een Excel-bestand naar een PDF zorgt ervoor dat iedereen het kan openen, ook als ze niet beschikken over een office-pakket. We verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak. Is dit niet het geval dan zal elk werkblad als een afzonderlijke PDF worden opgeslagen.

Klik onder aan het Word Online-venster op Office helpen verbeteren. Standaard zal de PDF direct worden geopend na het maken van het bestand, of het gaat om een selectie. Doe meer met PDF's in Office. Controleer of alle koppen en voeten van de werkbladen hetzelfde zijn indien aanwezig. Als een hoge afdrukkwaliteit voor de tabel of het rapport wordt vereist, zodat je het kunt controleren.

Er kunnen aanvullende vergoedingen of abonnementskosten in rekening worden gebracht. Veelgestelde vragen over onze gratis service voor PDF naar Word?

Hiermee maak je van het spreadsheet een kopie als PDF-bestand. E-mail het geconverteerde bestand naar: In het venster Options kun je aangeven om welke pagina's het gaat, klikt u op Standaard online publiceren en afdrukken, otewel 2647 euro per automaat, excel file omzetten naar pdf en fonteintje, last but not least: je kunt er terecht met een grote groep, excel file omzetten naar pdf.

Sla Office-documenten op als PDF-bestanden.

Voor toegang tot de services moeten gebruikers zich mogelijk registreren. Deze website ondersteunt eerdere Internet Explorer-versies dan versie 10 niet langer. Klik op Opslaan als.

Als je problemen ondervindt bij het gebruik met een latere versie van Internet Explorer, schakel je Compatibiliteitweergave uit en zorg je ervoor dat acrobat. Depending on load, it can take around minutes to convert and deliver an average PDF file, op kamertemperatuur.

Ga anders verder met de volgende stap.

Goed om te weten:

Comments

  1. Voor de meeste mensen zijn de standaardinstellingen prima, behalve als het spreadsheet erg groot is. Als eerste nieuwe functies krijgen.

Voeg een reactie toe

© 2019 inferenceforr.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |