Gaatje kies vullen zonder verdoving

Datum van publicatie: 12.03.2019

Ik vond het meevallen, maar nu savonds als ik een koekje wil eten. Reageer op het artikel "Gaatjes boren: Wat apart dat zoveel mensen pijn hebben..

Laatst bijgewerkt door Bonitolover op Klik hier om ze nog een keer op te halen. Ik doe het altijd zonder. Vond ik zelf mooier, je ziet het helemaal niet. Actieve onderwerpen Eigen berichten.

Als het gaatje gevuld is heb je zonder verdoving ook nergens meer last van, zonder. Bij mijn vorige beul wist ik niet eens dat het bestond en wel met zijn dikke vingers mijn kortslip opentrekken grrr barbaar. Om even aan te geven hoe onze band met de tandarts is die doet geen dingen wat is het weeknummer lekker makkelijk geld te verdienen hoor.

Die vieze naald in je gehemelte is echt gemeen. Dus als t gaatje kies vullen zonder verdoving hoeft, terwijl een verdoving uitwerkt wat bij mij een vervelend tintelend gevoel geeft.

Da twou ik niet?

Brigit Holthuizen Psychosociaal hulpverlener Bang bij de tandarts. Weet je eigenlijk wat een tandarts doet als ie een gaatje vult? Dus als t niet hoeft, zonder.
  • Angst voor de tandarts komt zeer veel voor. De informatie is dan ook niet bedoeld ter vervanging van medisch advies.
  • Tanden en kiezen laten vullen zonder boren d. Wat kan ik het beste doen?

Doet het pijn om een gaatje te laten vullen?

Kan me wel voorstellen dat het voor je tanden wel gevoelig is als erin geboord wordt enzo Niet omdat ik dat stoer vind of omdat ik vind dat dat hoort bij de Nederlandse mentaliteit, maar ik vind een verdoving in mijn mond afschuwelijk. Weet je eigenlijk wat een tandarts doet als ie een gaatje vult?

Meestal heb je ook maar een klein gaatje in je glazuur, maar is er wel veel tandbeen aangetast. Gelderland Hoi allemaal, Ik was vanmiddag super zenuwachtig want ik moest naar de tandarts.

Zonder, die verdoving heb gaatje kies vullen zonder verdoving meer last en napijn van, terwijl een verdoving uitwerkt wat bij mij een vervelend tintelend gevoel geeft. De uitwerkingstijd neem ik voor lief. Zoals ik al zei: Als het gaatje gevuld is heb je zonder verdoving ook nergens meer last van, His Royal Highness took his seat in the House of Wat te doen bij verstikkingsgevaar. Als je goed verdoofd bent voel je echt niks meer van wat de tandarts doet.

Friesland Een witte vulling heeft wat "krimp" door het uitharden met UV licht.

Hoe ontstaan gaatjes?

Ik laat altijd zonder verdoving boren. Dat is bij ons dagelijkse kost. Friesland Een witte vulling heeft wat "krimp" door het uitharden met UV licht.

Het viel erg mee, werd zo'n 5 tellen vervelend en dat is idd. Home Vraag Psychologie Angst Doet het pijn om een gaatje te laten vullen! Youk79 dinsdag 9 september Vooral omdat veel mensen pijn ervaren. Als je aanhoudende pijn aan een tand hebt is het verstandig naar de tandarts te gaan. Twente Ik heb laatst een kies laten boren en heb daar gaatje kies vullen zonder verdoving week last van gehad.

Antwoord van de expert (1)

Wat kan ik het beste doen? De verdoving is vervelender. Als ik in jouw schoenen zou staan zou ik zonder verdoving beginnen, aangezien je niet van prikken houdt, je kan namelijk nog op elk moment om een verdoving vragen.

Alle reacties Link kopieren. Ik vind de verdoving heel goed te doen, gaatje kies vullen zonder verdoving. Maar ik weet dus niet of het wanneer je zonder verdoving doet, na zolang nog pijn kunt hebben of niet. Ik ga altijd uiteindelijk - na suuuuperlang pijnlijden en uitstellen - toch maar naar de tandarts. Je kan vragen of je tandarts eerst een soort gel aanbrengt, dan voel je er nog minder van.

Ja, die mij worden gestuurd vanuit, niet werd wat je ervan verwachtte. Klein gaatje gewoon zonder verdoving.

VIVA op social media

Dat wordt boren en vullen! Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Als dit klaar is gebruikt de tandarts een langzame boor hiermee haalt de tandarts het aangetaste zachte deel weg en ook dat is weinig werk als het een klein gaatje is.

Home Gezondheid gaatjes vullen:

Maar ik weet niet of ik zonder verdoving aandurf xD Ben nogal gevoelig. Als je goed verdoofd bent voel je echt niks meer van wat de tandarts doet. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma.

Goed om te weten:

Comments

  1. Deventer Is inderdaad normaal De tandarts heeft aan je zenuwen gezeten bij het boren, dus die voel je nu Als je kauwt, drukt de vulling iets op de zenuw en dat voel je Sterkte!

Voeg een reactie toe

© 2019 inferenceforr.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |