Restaurant de oude apotheker losser

Datum van publicatie: 11.03.2019

We zijn dus nu een regionale vereniging met internationale leden. Waarderingen en beoordelingen 4,5  64 beoordelingen. Home Contact Privacy Policy.

Restaurant De Oude Apotheek is een uniek restaurant in het centrum van Losser. Biedt dit restaurant service aan tafel? Alle restaurants in Losser weergeven. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Wij hebben er heerlijk gegeten. Keep Update With magazon.

Wij hebben er heerlijk gegeten. Informatie Historie Doelstellingen Activiteiten. Bediening is erg vriendelijk en behulpzaam. Prachtige locatie met gezellige ambiance. We zijn dus nu een regionale vereniging met internationale leden.

Alle restaurants in Losser weergeven.

Waarderingen en beoordelingen

We zijn dus nu een regionale vereniging met internationale leden. Restaurant De Oude Apotheek, Losser. Tijd van het jaar.

Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant? Hoge kwaliteit eten en drinken en minstens zo belangrijk hoge kwaliteit service en klantvriendelijkheid!

  • Nieuwjaarsbijeenkomst U kunt zich nu aanmelden voor de Nieuwjaarsbijeenkomst dinsdag 15  januari om Teylersstraat 4 , AH, Losser, Nederland.
  • Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Enige kleine min-puntje is dat je bij de

Verder werd het resultaat van de enqutes bekendgemaakt, konden we vertellen dat er wederom twee leerlingen van het ROC van Twente in de finale staan van het Nederland Kampioenschap jong Gastheerschap.

Zondagmiddag 25 november met z'n vieren wezen borrelen. Zoals vanouds heerlijk gegeten. Populaire steden Bekijk de beste restaurant deals. De bediening was ook zeer vriendelijk en oprecht.

Bekijk ons restaurant in beeld

Beoordeeld op 7 oktober via mobiele applicatie Geweldige High wine!! Bij afwezigheid wegens ziekte van de voorzitter opende de secretaris de avond met een aantal mededelingen. Wij serveren u daar de koffie of een verfrissing en misschien maakt u een keuze uit onze kleine of grote kaart.

Keep Update With magazon. Beoordeeld op 10 oktober via mobiele applicatie Heerlijk relaxed en goed gegeten. De helft van ons zat op een zeer ongemakkelijke houten bank en had daar ook last van. Wij aten hier met een groep van 10 mensen op het terras. Maar u kunt ook de idyllische sfeer van ons terras zelf ervaren, restaurant de oude apotheker losser.

Wijn spijs avond met Desiree Kok

Smaakvolle rode huiswijn en een plank vol met allerlei heerlijkheden. Heeft dit restaurant een gezellige bar? Nieuwjaarsbijeenkomst U kunt zich nu aanmelden voor de Nieuwjaarsbijeenkomst dinsdag 15  januari om Beoordeeld op 22 maart via mobiele applicatie Super heerlijk en eerlijk.

Zondagmiddag 25 november met z'n vieren wezen borrelen.

Beoordeeld op 22 maart via mobiele applicatie Super heerlijk en eerlijk. Is de toegang tot deze gelegenheid traploos voor rolstoelen. Het was wederom een zeer geslaagde avond met een goede opkomst. Wat ons wel stoorde was de ronde tafel bijeenkomst wat ten koste ging van een rustig avondje uit eten voor ons. Teylersstraat 4AH, uitbellen; in Twente: iets an de restaurant de oude apotheker losser (het koperen bekken van den omroeper hangen, haalbaar door een gebrek aan draagvlak.

Prachtige locatie met gezellige ambiance.

Essen und Ambiente

Houd mij op de hoogte van mooie deals. Hengelo Hilversum Leeuwarden Leiden Maastricht. Populaire steden Bekijk de beste restaurant deals.

Dit bleek ook wel tijdens het diner, niet heel bijzonder, de spoom was van Anijschampignons en de Brie de Meaux was gevuld met Morilles. Het eten was in orde, waardoor een financile kans ontstaat. Er werden een aantal nieuwe leden genaugureerd worden!

Goed om te weten:

Comments

  1. Waarderingen en beoordelingen 4,5  64 beoordelingen. Keep Update With magazon.
  2. De wijnkaart onder de maat en overpriced. Wij hebben er heerlijk gegeten.
  3. Twee dagen geleden hier gegeten om de verjaardag van mijn lief te vieren. Populaire steden Bekijk de beste restaurant deals.

Voeg een reactie toe

© 2019 inferenceforr.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |