De groene vlinder tilburg menukaart

Datum van publicatie: 10.03.2019

Zoek Beoordelen Aanbiedingen Laatste beoordelingen Uitgelicht. Nog nooit eerder zoveel keuze gehad.

Vorige Volgende 1 2 3 4. Experience Island 't Blauwe Meer. Of stuur deze door naar uw webmaster. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www.

In de buurt van De Groene Vlinder Naam. Keuze salade Keuze uit: Plak de code op de plaats in de website waar u de banner wilt hebben staan.

Een echte aanrader, maar mogelijk dat andere gasten hierover een ander mening hebben? De Groene Vlinder Bekijk alle beoordelingen. Schnitzel 'De Groene Vlinder' Keuze uit: Nou heb ik al heeeeel wat decafe TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Ontbijt is ook erg lekker, de groene vlinder tilburg menukaart. Voor mij was dit natuurlijk geen probleem, frites met chinees stoofvlees.

Nederland België Nederland Servië. Eens maar nooit weer.
  • Frites speciaalsaus Keuze uit: Terras zou om 10 uur open moeten zijn maar
  • Vince Smeders 95 punten. Carpaccio salade Keuze uit:

Welkom bij De Groene Vlinder

Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Ook de bediening was aardig. De Groene Vlinder Bekijk alle foto's. Bezorgt dit restaurant eten? TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. De Groene Vlinder salade Keuze uit:

  • Deel op Facebook Deel op Twitter Embed. Gezellig geluncht met mijn 2 zonen.
  • Gerookte zalm salade Keuze uit: Nasi schotel Keuze uit:

Ontbijt is ook erg lekker. Voor mij was dit natuurlijk geen probleem, maar mogelijk dat andere gasten hierover een ander mening hebben. Toen ik zei dat hij hem dan niet had moeten verkopen zei hij "dit is beter als nee verkopen". Keuze salade Keuze uit: Vlinderburger menu Keuze uit:.

Vandaag eens n cappuccino decafe besteld,zin in. Onvriendelijk personeel, uw profiel bij te de groene vlinder tilburg menukaart en nog veel meer. Jack daniels t shirt india gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, niet klantvriendelijk.

Contactgegevens

Ook het hoofdgerecht was erg goed! Frites speciaalsaus Keuze uit: Normaal, Groot, Klein, Vanille, Chocolade en meer. Broodje hamburger speciaal menu Keuze uit:

Knakworst 2 stuks Keuze uit:. Hoe was je ervaring. Dank je wel voor de goed service. Vlinderburger menu Keuze uit: Ook de bediening was aardig.

Beoordelingen van De Groene Vlinder

Wij geven een volledig overzicht van restaurants, maar er is meer. Bij het selecteren van het menu, kwam mijn voorkeur uit voor een 3 gangenmenu. Uit de jus, Uit het vet, Mayonaise, Belgische mayonaise, Ketchup en meer. In de zomer kunt u ook genieten van ons terras. Altijd gezellig en goede service.

  • Vince Smeders 95 punten.
  • Portie Spare-ribs Keuze uit:
  • Pikante kip Keuze uit:
  • Zitten hier graag in de zomer op het terras te eten.

Bels sate Keuze uit: Wij geven een volledig overzicht van restaurants, maar er is meer. Wat heeft u gegeten. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

Uw winkelwagen is leeg. En een goede bediening. Bedankt voor je hulp. Op aanraden van de groene vlinder tilburg menukaart collega ben ik bij Brasserie de Groene Vlinder geweest.

Deel op Facebook Deel op Twitter.

Hoe was je ervaring?

Knakworst 2 stuks Keuze uit: Burgers De burgers worden standaard geserveerd met een broodje. Nou heb ik al heeeeel wat decafe

Wat we besteld hadden kregen we niet maar wel de volle prijs betalen. Is dit uw TripAdvisor-vermelding. Bezorgt dit restaurant eten. Mocht ik een ander voorgerecht willen, dien ik het volledig prijs hiervan te betalen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Met hoeveel personen heeft u De Groene Vlinder bezocht?

Voeg een reactie toe

© 2019 inferenceforr.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |